Študijski center za industrijsko demokracijo

Piškotki

UPORABA PIŠKOTKOV

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Piškotki imajo ključen pomen za zagotavljanje kvalitetnih in uporabniku prijaznih storitev. Z njihovo pomočjo si spletna stran nastavi posameznikove nastavitve, uporabni so pri izvajanju storitev spletnih trgovin, pomagajo lahko pri zbiranju statistike ipd.

Naša spletna stran uporablja le nekaj piškotkov, ki jih postavimo sami (1st party cookies) in so bodisi nujno potrebni za izvajanje same spletne strani (piškotki seje), bodisi sodijo v izjeme Zakona o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012;), to so piškotki za prijavo v člansko stran, za katere ni potrebnega posebnega soglasja (soglasje za piškotke za namene prijave podate pri sami prijavi). Drugih piškotkov in piškotkov tretjih oseb spletna stran delavska-participacija.com ne uporablja.

Uporabljamo torej naslednje nujne piškotke oz. piškotke, za katere se strinjate, ko obiščete članski del strani:

Piškotek Namen Trajanje Upravljalec
ASPSESSIONID omogoča delovanje spletne strani do konca seje delavska-participacija.com
cAccessGroup nivo dovoljenja v prijavi do konca seje delavska-participacija.com
cPassword geslo pri prijavi v člansko stran 1 leto delavska-participacija.com
cRemember samodejna zapomnitev gesla 1 leto delavska-participacija.com

Bavdkova ulica 50, 4000 Kranj, tel.: (04) 231 44 70